Kókuszzsír-Egészségesebb zsiradék főzéshez-sütéshez

kókuszolaj salud bio

Kókusz-OLAJ vagy ZSÍR? -Teszik fel sokan a kérdést, a két kifejezés azonban egy és ugyanaz, ugyanis a kókuszzsírnak megvan az a tulajdonsága hogy melegben olajjá olvad, hidegben viszont megszilárdul, zsír állagú lesz.

Miért válassza a kókuszzsírt? Az íztelenített, szagtalanított kókuszolaj tökéletes lehet főzéshez sütéshez, bármilyen diétába beilleszthető, használható kisütni, vagy süteményekbe pogácsába stb. Íztelen, nem hagy erős, kellemetlen olajszagot maga után, és mivel nehezebben ég, akár többször fel is használhatja!  Néhány pozitívum még ami mellette szól:

  • koleszterinbarát

  • nem terheli meg a gyomrot, könnyebb tőle az étel

  • paleo, candida, vagy bármilyen fogyókúrás diétába beilleszthető

  • fogyókúrás hatással bír

  • antibakteriális hatású, gombaölő

  • jobb közérzetet ad

  • könnyebb emészthetőség

Fontos azonban, hogy kiváló minőségű, PRÉMIUM 100%-os, NEM hidrogénezett és NEM génmanipulált változatot keressen!

 

Kérem írja meg gondolatait!

Az e-mail címét nem adjuk ki másnak.