Spirulina alga

A spirulina alga régóta ismert jótékony tulajdonságairól, erős méregtelenítő, lúgosító hatásáról és magas vitamintartalmáról.

Antioxidáns, sejtmegújító, valamint extra magas vitamintartalma révén egy multivitaminnak megfelel, ami természetes kötése révén jobban hasznosul szervezetünkben. Napi adagja kb 1,5 kg gyümölcs és zöldség vitamintartalmának felel meg.

Segíti a méreganyagok és nehézfémek távozását a szervezetből, lúgosító hatása révén csökkenti a szervezet savasságát, javítja a bőr szerkezetét, ezáltal narancsbőr ellen is hasznos.

Gyulladáscsökkentő,  szabályozza a hormonháztartást, optimális irányba állítja be működését.

Nagyon jó fehérjeforrás, sportok mellé kifejezetten ajánlott, ugyanis pótolja a szükséges anyagokat igénybevétel esetén! Növeli az állóképességet, csökkenti a fáradtság érzetet, pótolja a vashiányt szervezetünkben.

Szabályozza a testsúlyt, így fogyókúra mellé is alkalmazható, illetve javítja a haj-bőr-köröm rugalmasságát és erősségét.

Tökéletes választás a tavaszi méregtelenítéshez, lúgosító diétához, vagy ha csak szeretné feltölteni szervezetét vitaminnal, energiával. Kapható por, tabletta, kapszula formában.

Kérem írja meg gondolatait!

Az e-mail címét nem adjuk ki másnak.